Friday, December 13, 2013

Wordless : Nice sign board

Sekarang nie semua benda naik. Mula-mula petrol naik, lepas tu charge elektrik pulak naik. Next dengar cerita, tol pulak akan naik. Macam mana nak berjimat ye. Tak apa, saranan PM, kita perlu ubah cara hidup, jangan boros dan perlu berjimat cermat.



3 comments :

  1. simple sign board..tapi maksudnya mendalam....

    ReplyDelete
  2. perghh...makan dalam tuh..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehehe.... kome perasan tak sign board tu grammarnya salah...patutnya "Save your money" bukan "Saves you money"

      Tentang komen mendalam tu.. fikir-fikir sendiri la... tag line sendiri yang buat kan... lepas tu, jangan lah buat-buat lupa pulak...

      Delete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...