Wednesday, November 21, 2012

Meatball di IKEA

Tempat makan best di Damansara. IKEA merupakan satu jenama terkenal yang menyediakan kelengkapan rumah dengan produk yang begitu unik dan inovatif. Hanya terdapat satu sahaja IKEA di Malaysia nie yang terletak di Mutiara Damansara. Memang biasanya orang akan berkunjung ke IKEA untuk mendapatkan perabot atau kelengkapan rumah. Dan ada juga orang yang berkunjung ke IKEA untuk mendapatkan idea macam mana nak hiaskan rumah mereka atau tengok bagaimana nak design kabinet dapur.

IKEA

Tapi, tahukah anda ada juga orang yang berkunjung ke IKEA semata-mata untuk makan. Mula-mula memang la teman tak percaya sangat. Tapi, memang betul ada orang yang macam tu.

mmm... apa yang best sangat makan kat IKEA tu sampai ada yang sanggup datang kesini semata-mata untuk makan... haaaa.... nie signiturenya meatball... sampai orang beratur panjang-panjang semata nak makan benda nie... memang lah makan kat sini murah... tapi tengok la crowded giler...

Berkunjung ke IKEA

Nak mengorder pun kena berbaris, dah order pulak nak kena carik meja kosong. Kalau datang berdua senang la sket... Sorang pergi order, sorang lagi pergi book meja. Kalau tak nanti, makanan dah beli nak makan pulak tak ada tempat.

Ok, its time for lunch... what's special menu here?


IKEA

Nie la dia meat ball yang menjadi kegilaan tu... Gila ker? Betul ke statement nie...


IKEA

IKEA

Aisar pulak makan spagetti kegemarannya bersama sos strawberry... sedap jugak... tapi, teman tak dapat nak sharekan gambarnya sebab tak sempat snap gambar spagettinya dah habis... Lapar katanya... maklum lah lama menunggu...

Apa pun, meatball di IKEA nie memang sedap dan harganya pula berpatutan. Patut la ramai yang sanggup berbaris panjang semata-mata nak makan benda nie.

Tak apa, next time boleh datang lagi.

1 comment :

  1. Hi Izni....cakap pasal meatballs IKEA nih...saya baru jer upload gambar2 masa makan kat sana baru2 nih di blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com

    Senang2 tu jenguk la ye....topik blog saya nih pasal tempat2 makan menarik yg saya visit seperti restoren, warung,gerai,foodcourt, hotel buffets dan lain2....100% topik makan jerrr tak de topik lain hehe.

    Izni Jangan lupa ye follow blog saya kalu sudi...TQ TQ

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...