Friday, September 26, 2014

CPUV : SENHENG Online Store One

SENHENG Online Store One. Ini adalah CPUV yang ke lima untuk bulan September 2014 nie. Alhamdulillah, blog teman yang tak seberapa nie masih lagi mendapat tempat di Nuffnang.


Senheng Online Store

Zaman sekarang nie, kebanyakkan retailer dan wholesaler telah melonjak di atas talian untuk menemui pelanggan mereka. Begitu juga dengan SENHENG. Sekarang penguna boleh saja membeli barangan elektrik mereka di atas talian tanpa perlu lagi mengunjungi pusat pameran mereka.


CPUV - Senheng Online Store

Senheng Online Store

Mudah sajakan. Pelanggan hanya perlu duduk di hadapan komputer atau tablet mereka. Layari portal SENHENG untuk melihat produk yang di tawarkan, buat bayaran di atas talian dan tunggu di rumah untuk penerimaan barang yang di pesan. Barangan yang di beli di SENHENG Online Store One juga ada warantynya. Sama seperti kebiasaan kita membeli barangan elektrik di kedai.

Daftar disini untuk menjadi PlusOne member dan anda akan mendapat extra waranty selama setahun. Klik disini untuk menyertai facebook SENHENG.

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...