Monday, December 23, 2013

Penjenayah dikehendaki Polis

Penjenayah merbahaya dikehendaki oleh Polis. MOST WANTED PERSON. Teman berharap entry ini dapat membantu pihak PDRM untuk menangkap mereka.


Gambar ehasan MyMetro.

4 comments :

  1. Bangsa Lain-lain? Ade ke bangsa Lain-lain dlm dunia ni? Pelik la..
    *Lari tajuk jap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bangsa lain-lain tu refer pada mereka yang mix... kan di Malaysia nie ada pelbagai kaum... ada baba Nyonya, kalau dah kahwin campur cina + india... nak sebut bangsa apa pulakkan... sebab itu wujudnya status bangsa lain-lain...

      Delete
    2. sekarang dah ade satu movement utk boycott penggunaan bangsa lain-lain dlm form kat Malaysia ni tau.. jeng3.. *-*

      Delete
  2. uiks...kena take note jugak..kekadang tanpa kita sedari mereka mungkin berada disebelah kita...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...