Wednesday, December 18, 2013

American Classic Car Showcase 2013

Pameran nie sebenarnya sebahagian dari KLIMS2013 tu. Cuma konsep pameran di hall nie adalah berkonsepkan kereta klasik. Kesemuanya adalah kereta dari Amerika Syarikat. Sebab itu pameran ini dikenali sebagai American Classic Car Showcase.

Dah namanya pameran kereta, tentulah teman akan kongsikan gambar-gambar kereta juga. Cuma disini tak ada awek seksi  yang berpossing di tepi kereta. Mungkin kereta ini kereta klasik dan awek model yang ada belum klasik lagi :d

Anyway, jemput layan tengok kereta klasik nie.





Gambar diatas ehsan Google.

Tak banyak pun gambar dapat teman ambil. Aisar kata kereta kat sini tak best, tak macam yang ada di dalam tu. So, tak sempat la teman nak spent time lama sket disini.







Nie je yang sempat teman ambil. Banyak juga kereta klasik untuk dijual dan juga kereta yang sudah dijual dipamerkan disini. Dah nama pun kereta klasik, semuanya nampak basic saja la... Apa pun, jika tiada yang lama tiada jugalah yang baru. Tamat lah sudah entry teman untuk Kuala Lumpur International Motor Show 2013 nie :d.

Terima kasih atas kesudian membaca entry ni dan meninggalkan komen kome tu. :d

6 comments :

  1. Cantik la kereta yang gambar no 3 tu...

    Agak2 kalau bawak kat tengah bandar KL gempak tak.. hehehe..
    Kat M'sia tak boleh la ada kereta antik gini kan... sebab 12 tahun jer dah kena LUPUS... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada je kereta macam nie kat Malaysia... boleh disewa kalau berminat untuk guna sama ada majlis perkahwinan atau apa2 even pun...

      Delete
  2. american muscle car nie sampai sekarang orang minatkan???alangkah bagusnya kalau kita boleh buat kereta yang berkualiti macam nie...

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehehe... macam dalam filem fast and furious tu...

      Delete
  3. fuhh mmg klasik n cantik...harga pun dah berkali2 ganda dah nieh....

    lieya suke tgk ac mizal drive kereta antik dlm cite sembang teh tarik ....mmg nampak mahal dan elegan kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasal cerita sembang teh tarik nie... Teman suka bebenor tengok AC naik kereta yang comel tu... Bukan apa, susah nak keluar utk orang yang tinggi macam nie... :d

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...