Monday, January 7, 2013

Spotted : MCE 9

Spotted segment kali ini menonjol kereta sport Audi R8 5.2 FSI bernombor plat MCE 9. Teman terjumpa kereta ini semasa berjalan di Bukit Puteri Puchong. Biasa la, teman nie kalau tengok kereta sport atau motor super bike memang teruja betul. Nak buat macam manakan. Nak beli, memang tak mampu pun. Setakat tengok jer la.

MCE 9

MCE 9

MCE 9



Kome nak tahu berapa harga kereta nie...

Ok, Harganya teman senaraikan kat bawah nie... Ateee... ada kome mampu tak nak membelinye...

Harga jualan : RM 1,237,302
Harga atas jalan pula : RM 1,250,000 (tanpa insuran)

Kalau kome nak tahu dengan terperinci, kome boleh lah download specnya kat sini. Lain warna, lain harganya tau...

2 comments :

  1. gulp..... telan ayo lior jap teman nengok regenyer...

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...