Tuesday, November 3, 2015

Tak tau guna vacum?

Teman agak, pasti ramai yang ada terima WhatsApp nie. Apa bengong betul orang tu... Atau pun orang nie saja buat-buat berlakon tak tahu guna vacum. Tak kan tak boleh bezakan 3 pin plug yang sepatutnya di sambung kepada punca elektrik dengan pull start cord mesin rumput tu... hahahaha... apa pun, memang terserlah sangat kebengongannya tu. Jom layan.

Bini seorang pesara meminta suaminya membantu beliau dalam menguruskan rumah. Memandangkan suaminya telah lama bersara dan tidak melakukan apa-apa pekerjaan setelah bersara, bini beliau meminta suaminya membantu beliau. Sebagai permulaan, bini beliau meminta suaminya membantu vacum ruang tamu.. Setelah menunjukkan vacum bini beliau kedapur untuk memasak.. 30 minit kemudian suaminya masuk kedapur dan minum air.. isteri tanya dah vacum ke? Senyap je? Tak dengar pun bunyi vacum.. Suami jawap.. Dah rosak kot.. Takmo idup.. Jap laie anta kedai repair.. Isteri pelik sebab vacum tu baru je semalam dia guna elok.. (Lihat video)


2 comments :

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...