Friday, March 27, 2015

Spotted : ETA 31

Spotted Volkswagon GTI bernombor plat ETA 31. Teman terspott kereta nie di plaza tol NKVE Shah Alam pada 25 Mac lepas. Cantik la nombor plat tu. Actually, nie first time teman jumpa nombor plat Tawau di Semenanjung Malaysia. Rasa pelik la pulak. Ada ke nombor kereta start dengan huruf E. Lepas research kat pakcik Wiki, baru lah teman tahu nie no plat kereta Sabah dan lebih tepat lagi daerah Tawau. Jelas sangat teman nie tak pernah pergi Sabah. Actually, adalah sekali je teman pegi ke Sabah. Itu pun di sekitar Kota Kinabalu saja. Itu yang macam jakon sangat tuh... :d

Volkswagon GTI

Apa pun nombor plat ETA nie memang owsome. Lebih-lebih lagi kalau satu atau 2 digit. Sekali sebut, dah macam nick name pulak... untung la sapa yang ada nama ita tu... :)

1 comment :

  1. klau pompuan sinonim sgt dengan ETA nih..klau yang biase shopping online handbag dr oversea laa..shortform for Expected To Arrive..heheh

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...