Wednesday, January 28, 2015

Spotted : QKD 7

Kereta bernombor pendaftaran QKD 7. Teman nie memang fanatik bila terjumpa kereta bernombor pendaftaran unik. Biasa la, teman nie penguna setia lebuhraya persekutuan. Walau pun kadang tu azab, tapi sebagai manusia kita perlu bersabar. Itukan cubaan. Apa yang penting, rancangkan perjalanan kome tu. Hari isnin lepas (26 Januari, 2015) masa on the way balik dari office tu, tetiba terpandang satu kereta Merz nie... Wow cunn la nombor plat kereta nie. Apa lagi since jalan pun tak berapa nak smooth, sempat lagi teman ambik iPhone 5s teman untuk capture gambar kereta nie untuk tatapan segment spotted kat apakehei.blogspot.com


Mengikut semakan kat pakcik wiki QKD nie nombor pendaftaran bandar Kuching, Sarawak. Apa pun, nombor pendaftaran satu digit nie sangat owhsome...

2 comments :

  1. federal highway mmg jem...jadi nak ambil gambar mmg boleh sangat...
    psst...januari xhabis lagi ni...hehehhe

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...