Monday, August 11, 2014

Fenomena Supermoon di Saujana Utama Sungai Buluh

Gambar nie teman ambil mengunakan camera hand phone jer. Idak le se cun mana pun. Tapi teman nak kongsi jugak kat blog teman yang tak seberapa nie. Kome tahu tak apa "Supermoon" tu? Kalau nak tahu lebih detail lagi, rajin-rajin la membaca di Wikipedia. Klik disini untuk membaca fenomena Supermoon tu.


Kalau guna camera DLSR, mesti gambar nie cantik. Tapi, apakan daya. Nie je yang ada.

2 comments :

  1. tak rajin nak baca.. hahaha.. tapi nampak superrrr la moon tu, hahahaha...

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...