Monday, August 4, 2014

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ambassador Row Suites By Lanson Place. Nie first time teman check ini di sini. Sebenarnya, niat di hati cuma nak diner di Persia Restaurant lepas bawa Aisar menonton kartun kat TGV KLCC tu. Lagi pun, agak lama juga teman tak makan-makan di Persia Restaurant nie. Tapi malas nak drive dari Saujana Utama ke Ampang semata-mata nak diner kat situ. Tu yang over night kat Ambassador Row Suites By Lanson Place nie. Lepas je layan filem kartun tu, teman terus ke Ampang untuk check in. Dalam pukul 5 gitu la sampai dan terus check in. Kebetulan cuaca pun agak berjerebu sket.

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Lepas urusan di kaunter daftar masuk, terus mecari bilik yang diberikan kepada kami, bilik bernombor 305. Kat dalam nie pun nampak macam berjerebu je.

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Untuk check ini kali ini, kami ambil appartment dua bilik... Apartment ini di lengkapi dengan set ruang tamu, ruang makan dan juga dapur. Cantik juga susun atur apartment nie. Nie teman kongsikan view bahagian dalam apartment Ambassador Row Suites By Lanson Place nie.


Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Bersebelahan dengan ruang tamu, ada ruang makan di lengkapi meja makan bulat cukup untuk 3 orang.


Ambassador Row Suites By Lanson Place

Bersebelahan dengan ruang makan, itu lah bahagian dapurnya. Dapur di lengkapi dengan dapur elektrik, microwave oven juga sebuah peti sejuk.


Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Peringatan kepada pelanggan untuk bersihkan sendiri pinggan mangkuk yang telah digunakan. Perlu buat macam kat rumah sendiri la. Bila dah guna pinggan mangkuk tu untuk makan, basuh la sendiri... Jangan himpun kat sinki tu harap orang lain yang tolong basuh kan...

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Agak unik juga, ruang dapur yang kecil ini ada jendela yang boleh digunakan untuk menghulur juadah ke ruang makan. Kenapa la terfikir nak buat macam nie masa renovate rumah hari tu ye...

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ok, kita tengok pula kamar tidur nya. Untuk check kali ini, teman ambil apartment dua bilik. Ini adalah master bed roomnya...

Ambassador Row Suites By Lanson Place


Ambassador Row Suites By Lanson Place

Untuk master bed room, bilik mandinya di attached sekali. Bilik mandi di lengkapi dengan bath tab. Sesuai la buat mereka yang gemar berendam lama-lama. Susun aturnya tanpak kemas dan bersih. Semuanya tersusun rapi. Tak ada la nak komen yang bukan-bukan untuk ruangan nie.


Ambassador Row Suites By Lanson Place

Nie pula adalah bilik kedua. Bilik kedua nie lain sket dari kebanyakan hotel yang pernah teman   check ini. Bilik kedua ini di pisahkan dari ruang tamu dengan partition wood yang di reka unik. Kebanyakkan hotel yang biasa teman singgah mengunakan dinding batu yang biasa tu. Apa pun, bilik kedua ini turut di attachedkan bilik mandi.


Ambassador Row Suites By Lanson Place

Ambassador Row Suites By Lanson Place




Check in di sini untuk semalaman saja. Keesokkannya terus check out. Biasa kalau teman buat entry review, mesti ada ratting. So, nie rate yang teman bagi untuk Ambassador Row Suite By Lanson Place.


 Kebersihan bilik
 Kemudahan yang di sediakan
 Khidmat pelanggan di kaunter pendaftaran
 Kepuasan (secara keseluruhan)
 Value for money

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...