Wednesday, April 4, 2012

Restoran Latif Ibrahim

Tempat makan best di Bangsar. Restoran nie terletak di Bangsar, di bangunan TM, TM Annexe 1. Nak tahu, mana satu bangunan TM Annexe 1... Kat bawah nie menara cabang tiga. Bangunan TM Annexe 1, adalah bangunan yang paling hampir sekali dengan tiang menara high voltage cable TNB tu.


Actually, tak ada apa2 pun yang menarik tentang restoran nie. Cuma, apa yang teman nak share kat sini nak inform Latif Ibrahim ada bukak restoran kat menara nie... dah hampir 3 tahun restoran nie beroperasi kat sini... Menu makanan macam biasa jer... Nothing special.


Restoran nie terletak di basement parking TM Annexe 1. Sesiapa yang terlanjur kesini, boleh lah singgah pekena apa yang patut. Sejak arwah Latif Ibrahim meninggal, restoran ini dikendalikan oleh isterinya. Sesekali adalah teman nampak Khadijah Ibrahim :)

mmm... jom layan lagu-lagu Latif Ibrahim...


video

6 comments :

  1. Apa yg plg spesel?

    Mst ada satu menu spesel?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dikk akak tmpang komen sini
      ashik x kuar je kotak komen kat bawah tuu mencik ;)

      aah lahh cantik , teringatkan nostalgia latif nie ;)

      Delete
  2. menara cabang tiga tu diambik dari level 54 kah?

    ReplyDelete
  3. Tak detau ape yg menarik...kedai makan biasa je..

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...