Tuesday, March 20, 2012

Tiada alasan lagi tau...

Entry hari ini, teman sharekan satu lagi cara mudah untuk mengetahui waktu solat. Service nie hanya untuk kegunaan di Malaysia sahaja tau... Teman tak pasti la pulak, kalau kita boleh check guna service nie sewaktu diluar negara... Apa pun, kome semua boleh la try... Lepas nie jangan pulak ada alasan tak solat... Semuanya semakin mudah... Caranya seperti di bawah nie :

Apa yang anda perlu buat, cuma perlu dail nombor di bawah ini;

Dail 01548406384
Tak perlu letak hp kat telinga. juz tengok kat skrin hand phone anda tu
Nanti akan terpapar waktu imsak sampai isyak utk hari tu
Tak dikenakan caj pun (maknanya PERCUMA la tu)

Tada, hasilnya seperti dibawah...


Sekian, renung2kan dan selamat beramal... :D

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...