Friday, March 23, 2012

Peringatan untuk semua...

Pencuri, perompak, penculik, peragut, perogol dan sebagainya mempunyai pelbagai taktik yang digunakan keatas mangsa mereka. Oleh itu, kita perlu lah sentiasa beringat dimana sahaja, dalam apa jua yang kita lakukan. Jangan cipta peluang untuk penjenayah ini melakukan jenayah mereka.

Teman nak kongsikan disini satu lagi tektik terbaru penjenayah dalam melaksanakan jenayah mereka ini... Renung-renungkan laa dalam tampalan gambar di bawah sebagai peringatan kita bersama.



4 comments :

  1. owh.

    dangkalnya otak saya. tak pernah terfikir. tak pernah came across lagi benda ni.

    thanks for sharing!

    ReplyDelete
  2. isk, memacam taktik peragut sekarang ni kan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa pasal... sekarang nie they all pun guna teknologi IT utk merancang jenayah mereka nie...

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...