Friday, February 3, 2012

Wordless - Taman di Impiana Palace

20 comments :

  1. Oh pernah dgn kata pujangga, kaktus ni kalau berbunga.. tersangat la cantik..


    eh taman impiana palace ni kat ne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Impiana Palace nie Rumah Ayah and Ibu teman laa... :)

      Delete
  2. cantik..jarang nampak yg berbunga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama bonda teman tanamnya... nie la first time berbunga macam nie...

      Delete
  3. kt mne ni?cantik lah kaktus tu

    ReplyDelete
  4. cantiknyaaa .. impiana palace .. dimana nie dik ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tau kat mana Impiana Palace, klik kat sini... http://apakehei.blogspot.com/2011/08/photoshoot-impiana-palace.html

      Delete
  5. cantik..serius! jarang nak jumpa kaktus berbunga macam ni..meriah pulak tu bunganya.

    ReplyDelete
  6. perghhh... cantik2.. nak dtg umah?? dipersilakan.. =)

    ReplyDelete
  7. subhanallah..cantiknyaaaaa

    serius 1st tengok pokok kektus berbunga :)

    salam kenal.done follow :)

    ReplyDelete
  8. salam..tk pernah tgk kaktus berbunga

    **psl perfume tu tkde la expert tp suka bli time jcard sbb byk gift and suka yg bau soft mcm fruits or floral

    ReplyDelete
  9. salam izni..

    cantiknya pokok tu.. jarang nampak pokok kaktus yang berbunga macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie la first time kaktus nie berbunga....kat rumah bonda teman....

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...