Wednesday, July 22, 2020

Wordless : Subuh di surau office

Memang dah jadi kebiasaan teman keluar office awal sebelum subuh untuk mengelak traffic jem di laluan Saujana Utama menjerit. Kalau traffic sesak di laluan Saujana Utama menjerit nie mau sampai ke stesyen Shell Saujana Utama. Entah bila la agaknya laluan alternatif Saujana Utama nie nak di buka. Teman kalau ke office biasanya akan solat subuh di surau Shell exit PLUS highway Subang. Tapi nak di jadikan cerita, pagi nie pintu surau tak boleh di buka. Ada tetamu yang solat dan tak serahkan semula kunci surau tu. So, nak buat macam mana, teman lajak terus ke office dan solat subuh di surau office. Alhamdulillah, urusan teman pagi nie di permudahkan.

Sambil berjalan ke surau, tengok langit pagi cantik sangat.

Menara Annexe 1 and 2




No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...