Monday, May 23, 2016

Guna nama Inggeris

Memang ramai kawan-kawan teman berbangsa Cina menukar nama asal mereka ke nama Inggeris. Mungkin sudah menjadi trend mereka agaknya. Apa pun, entry nie bukan untuk menghina atau pun memperlekeh mereka. Teman pun selalu jugak mengalami masalah untuk menjejak mereka dalam email list. Biasa kenal mereka dengan nama Inggeris, tapi dalam kad pengenalan dan email address list guna nama asal... Tak ke pening dibuatnya untuk mencari mereka๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ that's why i want to share this with you all...

nak tukar Nama apa ye 
Gambar ehsan Google.

Why Chinese Shouldn't Have English Name:

Caller: Hello, can I speak to Annie Wan (anyone)?
Operator: Yes, you can speak to me.

Caller: No, I want to speak to Annie Wan (anyone)!
Operator: you are talking to someone? Who is this?

Caller: I'm Sam Wan (someone). And I need to talk to Annie Wan (anyone)! It's urgent.
Operator: I know you are someone and you want to talk to anyone! But what's this Urgent matter about?

Caller: Well... just tell my sister Annie Wan (anyone) that our brother Noel Wan (no one) has been involved in an accident. Noel Wan (no one) got Injured and now Noel Wan (no one) has been sent to the hospital. Right now, Avery Wan (everyone) is on his way to the hospital.
Operator: Look! If no one was injured and no one was sent to the hospital, then the accident isn't an urgent matter! You may find this hilarious but I don't have time for this!

Caller: You are so rude! Who are you?
Operator: I'm Saw Lee (sorry).

Caller: Yes! You should be sorry. Now give me your name!!! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Lol....!!

1 comment :

  1. hahahaha...siot jer, dulu aku ada sorang chinese fren yang guna english name..bila aku tanya kenapa dia pakai english name, dia kata lebih senang orang nak sebut dari chinese name dia..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...