Wednesday, March 13, 2013

Suara Rakyat bagi Email SPAM

Pernah tak dapat email macam nie. Actually, teman tak pernah bukak email SPAM nie... menyusahkan jer... Nie email dari Suara Rakyat katanya la... nie email addressnya rakyat19@bersihpru13.com

Since tak dek virus or malware, teman open la attachement tu... teman share kat kome semua...


Lepas nie teman nak configure terus masuk junk mail. Tak dek keja lain selain memenuhkan mail box orang jer... Yang hairannya, mana dia dapat email address teman???

2 comments :

  1. mungkin da amik email tu dari mana2 group yang ko join..sekarang pun banyak orang buat penjualan email adress..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dek maknannya... nie email office... mana ada teman join group guna email office... nak kata orang amik business kad teman.... mmmm.... entah lah... yang pasti lately nie ada laa dua tiga email sePAM tu masuk inbox...

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...