Tuesday, April 24, 2012

Possing ngan Abang Kamaruzzaman - Top 15 MasterChef Malaysia

Dah lama dah nak buat entry nie... tapi tak sempat... lupa nak upload gambar... macam-macam laa.... hari nie baru teringat nak upload gambarnya kat laptop nie... Ceritanya macam nie... hari tuh... bulan February, 25 hari bulan...

Teman sefamily, ke Giant Shah Alam... macam biasa laa... aktiviti wajib disetiap hujung bulan... menambahkan stok kat rumah...

MasterChef Malaysia

Gambar ehsan dari Google

Nie senarai peserta MasterChef 2011 hari tu... Actually, teman satu family memang peminat setia rancangan Master Chef nie... Peserta favorite teman - Zamir... Teman respect betul kat dia... maklum la usia dia kan muda lagi... kemahiran dia pulak mengagumkan teman nie...

MasterChef Malaysia Season 1

Gambar ehsan dari Google

Jalan punya jalan... sampai troli pun dah penuh... tiba la kami kat market area tuu... tetiba terpandang lah mamat nie... tenung punya tenung.... eh... macam pernah ku lihat... tapi dimana yea... :D

Namanya En Kamaruzzaman, salah seorang peserta Top 10  bukan Top 10 laa, tapi Top 15 MasterChef Malaysia, musim pertama... En Kamarulzaman nie terkenal dengan kokokan ayam jantannya... :D

*terima kasih kat blogger Dogol32 membetulkan fakta nie


Teman pun, apa lagi terus je snap gambar...

MasterChef Malaysia

MasterChef Malaysia

Entah macam mana... dia perasan la pulak yang teman nie amik gambar dia tengah masak tu... terus dia cakap... Buat apa amik gambar saya... baik amik gambar kita... apa lagi... tup-tup... dengan troli penuh muatan... dah pun siap possing...

MasterChef Malaysia

Nie laa kenangan bersama Top 15 finalis MasterChef Malaysia musim pertama... :D

4 comments :

  1. artis jugakkan... masterchef pun, bukan kite tak kenal, heehehe...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, Abang K bukannya di antara Top 10, tetapi Top 15 je...maaf yerk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger Dogol32... terima kasih atas teguran tu... teman dah betulkan kesilapan tu...

      Delete
  3. Assalamualaikum, Maaf Abang K bukannya dalam Top 10 tetapi Top 15 je

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...