Sunday, June 24, 2018

Kuliah : Doa semasa berkunjung ke rumah terbuka

Dalam entry hari Nie, teman suka nak kongsikan doa nie. Maklum la, time-time raya nie ramai yang buat open house. Minggu sudah, sampai je ke rumah dari office, rumah teman di serbu anak-anak jiran sekitar. Perghhh... maklum la, baru je balik dari kampung, dah mula kerja... tak ready apa pun kat rumah... so, tetamu dah menunggu, teman jemputan la masuk ke rumah... hidangkan apa yang ada... time tu la, baru nak masukkan biskut raya dalam bekasnya... so, itu la juadah yang teman sediakan petang tu... 😂😂😂 sebelum bagi duit raya, teman suruh depa baca doa Nie dulu....😅😅😂😂😂😁😁😁


Doa rumah terbuka


2 comments :

  1. amin. selalu doakan orang yang buat open house dimurahkan lagi rezeki

    ReplyDelete
  2. tetamu dtg membawa berkat...

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...