Monday, October 26, 2015

Kasi password WiFi

Kebanyakkan cafe atau kedai mamak semua ada WiFi percuma. Biasa la, dalam keadaan tertentu, lokasi inilah yang jadi pilihan untuk access ke internet. Nak di jadikan cerita,.. Line hand phone ada masalah... Dah cuba banyak kali masih juga gagal untuk connected ke internet... Apa pilihan yang ada... Ke kedai mamak lah jawabnya... lepak kat kedai mamak order air... ada WiFi...

WiFi

Gambar ehsan Google.

lepas tu mintak password... mamak tu cakap makan dulu... apa daa... Nak mintak password WiFi pun suruh makan dulu...

Password

Gambar ehsan Google.

try cara lain pulak... mamak lain sampai hantar air... cuba mintak password kat dia pulak... sama jugak jawapannya... "makan dulu" Last-last tak ada pilihan lain, order pulak maggi goreng... bila sampai maggi goreng... mintak lagi password kat mamak tu... mamak tu cakap makan dulu jugak...

Hangat betul laaa.... tapi sabar je la... teman pun makan laaa... siap makan, panggil mamak tu mintak password lagi... last-last mamak bisik... anee...sini password m.a.k.a.n.d.u.l.u.๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

1 comment :

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...