Friday, March 21, 2014

Dara Vs Janda

Entry ke laut di hari Jumaat. Actually, entry nie ditujukan kepada lelaki. Persoalan "Jodoh". Dara vs Janda yang mana menjadi pilihan kome. "Kenapa Lelaki Suka Janda". Ini soal hati. Boleh ke buat pilihan macam nie? Entah lah, teman no komen sangat bab nie. Apa yang teman pasti, teman sudah ada pilihan. Dan pilihan teman tu akan teman genggam sampai akhir hayat.


Basically, issue nie tak timbul pun soal dara atau janda. Soal cinta nie memang pelik sikit. Cinta kepada wanita adalah sesuatu yang sangat unik. Ianya suatu anugerah. Anyway, info nie telah dikongsikan ke FB teman. So, teman memanjangkan perkongsian ini untuk tatapan bersama. Mungkin antara info yang dikongsikan disini dapat memberi tips kepada kome dalam mewarnai dan mensensasikan hubungan suami isteri dan menceriakan kehidupan rumahtangga.


Ok, jangan lupa berikan senyuman kepada pasangan kome tu setiap hari. :)

Teman nak pi goda isteri teman laaaa... hehehehehehehehehe.... :d

1 comment :

  1. ada benarnya kata tuan ini...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...