Thursday, February 27, 2014

Khidmat mencari jodoh

Pernah tak kome terfikir nak dapatkan perkhidmatan mencari jodoh? Bila dah bercouple lama tu kadang-kadang tak kemana pun. Putus di tengah jalan. Mungkin ada yang tak kisah parent pilihkan calon suami atau isteri untuk mereka, macam dalam cerita "Projek Memikat Suami" tu.


Gambar ehsan FB Taman Astakona

Apa pun, hari teman nak kongsikan satu service yang dikendalikan oleh Ikhtiar Jodoh Islam Malaysia atau IJIM. Kalau hendak tahu lebih lanjut follow FB mereka di sini atau layari portal IJIM di sini.




Ok, selamat mencuba dan semoga bertemu jodoh yang baik dan berkekalan hingga ke akhir hayat.

Sekadar perkongsian.

1 comment :

  1. uiks...ada gak laman web yang beroperasi secara professional macam nie ehh..tak pernah penah dengar laa plak sebelum ini...menabung british council sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...