Tuesday, August 28, 2012

Penangan Gajet IT

Sekarang nie, segalanya berteraskan IT. Apa itu IT yer... IT atau pun Information Technology, atau pun dalam bahasa Malaysianya Teknologi Maklumat. Segala-galanya dihujung jari sahaja. Tak payah penat-penat nak berjalan jauh, cari parking dan sebagainya. Pihak kerajaan pun tengah dok mempertimbangkan samada nak bagi pelajar bawa hand phone ke sekolah.




Family teman pun dah pula terpengaruh dengan gejala teknologi maklumat nie. Baik dari si kecik, sampai la ke tok mamanya. Semuanya dah tau apa itu facebook, macam mana nak cari resepi memasak kat internet dan sebagainya la. Mula lah nak demand gajet IT, dari smart phone hingga la tablet PC, I Pad dan sebagainya. Yang pening... PAPAnya... :D



1 comment :

  1. hahhaa... apaknye tak mo ade gajet ke, hahaha.. yea la..dia la banker kan....

    Salam Aidilfitri Izni...

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...