Monday, April 23, 2012

Batang pokok betik berwajah manusia

Entry apakehei.blogspot.com hari nie cuma untuk berkongsi berkenaan batang pokok betik yang berwajah manusia... Kisah nie dipaparkan oleh KOSMO ONLINE untuk laporan berita mereka pada 23hb April, 2012.

Gambar : Kosmo Online


Pelik ker?... nampak macam marah jer... :)

5 comments :

  1. cam pelik ade gak muka dia..mungkin dia marah sebab sekarang orang dah tak sayang pokok kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin pokok tu marah kat orang yang nak tebang dia kot... :D

      Delete
  2. muka dia macam muka batu dalam citer caves of the golden rose lah. hahaha!

    ReplyDelete
  3. fuyooooo... pokok yg da muka orang,,, muka cam tak puas hati..

    ReplyDelete
  4. muka penyek yg marah.... hahahha~

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...