Friday, January 27, 2012

Wordless : Kg Cinta Manis


Pernah tak dengar nama tempat Kg Cinta Manis... haa... Kalau nak tau kg nie terletak di daerah Bentong, Pahang. Unik kan nama tempat nie... Teman pun tak pernah sampai kat tempat nie. Kalau ada sesiapa yang tahu berkenaan Kg Cinta Manis nie, boleh laa share kat sini yea...

2 comments :

  1. mmm..


    tengkiu sebab bagi idea jalan2. igt nak jengah la nanti apa ada kat kg tu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK jugak tu GB... nanti kasi upload laa finding awak kat blog yer...

      Delete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...