Tuesday, May 31, 2011

Spotted : CF 70 Hummer H2 Limosine

Semalam... aku pergi laa service kereta kat area Puchong, Bukit Puteri... tetiba lalu kereta nie... pergg.... aku memang laaa suka kereta nie... tapi setakat suka tengok jer laa... kalau nak beli nie... setakat nie memang laaa tak berkemampuan pun... so, setakat tengok jer laa...

Sebenarnya kalau setakat Hummer macam gambar kat bawah nie... memang laa dah biasa aku tengok...

Nie model Hummer H2... kereta impian ku... tak tau laa bila agaknya boleh dapat...

Hummer H2


Gambar ehsan carlist.my

Nie pulak Hummer H2 Limosin... panjang betoi...


Hummer H2 Limosine

Kereta nie boleh di customizekan interiornya... Jadi setiap kereta akan berbeza nie bahagian dalamnya... cantik tak???



Nie pulak kereta yang aku jumpa masa service kereta kat Puchong... punya laa panjang... plat number CF 70... agak2nya laa aku kena ada lesen bas baru boleh pandu kereta nie... :) sapa laa punya kereta nie yer... yang aku tau drivernya melayu... mamat botak kepalanya... :d



Gambar ehsan Google.

Tu la gamaknya gambar driver yang teman nampak hari tuh... bila search kat Google boleh jumpa pulak gambarnya...

Kat bawah nie gambar Hummer H2 Limosine yang sempat teman ambik hari tuh.

Hummer H2 Limosine Malaysia

Hummer H2 Limosine Malaysia


Nie interiornya...


Hummer H2 Limosine Interior


Hummer H2 Limosine Interior


Hummer H2 Limosine Interior


Hummer H2 Limosine Interior

Hummer H2 Limosine Malaysia Road Tax

Gambar ehsan Otorview.my

Banyak juga kereta jenis nie Malaysia. Ingatkan model nie hanya ada satu je. Kalau Hummer H2 yang pendek tu pun harganya dah MYR360K, yang model Hummer H2 Limosine nie mesti lagi mahalkan.

Bila search kat Google, rupanya kereta CF70 nie boleh di sewa daa... sapa nak sewa boleh lah contact kat bawah nie.

This "only HUMMER Limousine in Malaysia" is for Rental. For more info, please call Alex Tan: 013-388-3203.

2 comments :

  1. betul ke ko nampak kt pucong, sblah rumah aku tu.....

    ReplyDelete
  2. Betul... Ngapa... Tak percaya ke... Masa tu aku tengah service tayar kat kedai tayar kat tepi pusat tuisyen tuh... H2 Limo tu ada kat kedai aksesori sebelah tu... Ramai betul orang mengadap kereta tu... maklum laa panjang bebenor... :) Aku nampak drivernya orang Melayu... tak pasti laa dia tu ownernya... atau cuma drebar jer... :)

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...