Tuesday, February 22, 2011

Bersantai di Restoran BASER

Tempat makan best di Puchong. Buat pertama kalinya ruangan "Jalan-Jalan Makan-Makan" atau singkatannya JJMM bersiaran di apakehei.blogspot.com

JJMM nie diambil sempena sebutan puteri ku yang selalu sebut perkataan ini semasa kami keluar berjalan kemana-mana sahaja... dan singgah di kedai untuk makan... disitulah munculnya perkataan JJMM nie... untuk n3 pertama JJMM nie... kita bersiaran di Restoran Baser. Specialty kat Restoran Baser nie adalah nasi briyani dan nasi ayam. Ada macam menu nasi briyani dan nasi ayam... menu lain pun ada juga... dan yang penting sekali rasanya memang sedap... 

Yang best sekali ada briyani rusa and briyani udang... pergggg.... memang tersandar laaa... bagi aku yang sukakan daging rusa... :d

Jadi tak usah lah hairan kalau aku dari Sungai Buluh pun boleh singgah kat restoran nie...






Pada sesiapa yang berminat nak mencuba... boleh la singgah di alamat di bawah ;

No.32, Jalan 5/1
Bandar Puteri Puchong
47100 Puchong

atau anda juga boleh melawat laman blognya di





nie antara theme wallnya... dihiasi dengan gambar-gambar menu signaturenya...






nie antara air kegemaranku bila berkunjung ke sini... sirap bandung special... :)






haaa nie pulak menu yang kami order hari nie... Nasi Ayam Black Paper...








Aku pulak order nasi goreng ayam.... :d next time JJMM bersiaran kat restoran Baser aku snap pulak nasi briyani rusa ye... :d






Ok, next time JJMM bersiaran kat tempat lain pulak ye... sambil-sambil promosi tempat-tempat makan yang menarik nie sekurang-kurangnya dapat lah jugak menyumbangkan untuk memajukan perniagaan orang-orang melayu kita... :d

Ok... jumpa lagi di n3 JJMM akan datang...

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...