Monday, May 20, 2013

Terminator Rusia - Guna playar cabut peluru didahi

Mula-mula, cuak juga teman membaca berita nie... betul ker?Moscow: Seorang tentera mendapat gelaran Terminator Russia selepas imejnya memaparkan peluru di dahinya dibuang dengan playar, merebak di Internet, semalam.

Klip video mengejutkan itu bermula dengan paparan jarak dekat kepala tentera terbabit dan menampakkan peluru secara jelas terlekat di dahinya. Seorang tentera lain kemudian membersihkan kawasan sekitar peluru itu dengan kain sebelum cuba menariknya dengan playar.

Jelas dalam keadaan terkejut, tentera terbabit tidak memberikan sebarang reaksi ketika beberapa cubaan awal membuang peluru itu gagal. Tentera itu akhirnya tersenyum apabila peluru itu dikeluarkan tidak lama kemudian. Dipercayai dia terbabit dalam insiden tembak-menembak di antara tentera Russia dengan pejuang Chechen dan senjata yang digunakan ialah raifal AK-47.


Klip itu dipercayai dirakamkan ketika perang melanda wilayah Chechnya pada 2000 sebelum ia merebak dengan meluas minggu lalu. - Metro

Sumber : MyMetro

Saksikanlah video dibawah ini.


Sesungguhnya Allah maha berkuasa diatas segala-galanya. Allah lebih mengetahui dan segala kejadian itu, ada hikmahnya.

3 comments :

  1. argghhh..tak nak tengok..ngeri la..

    (Follow sini)

    ReplyDelete
  2. uih.. terminator ni btol2 ni kan bukan cam dlm tv tu arnold schwezeneger tu kan..kan.. heeee~

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...