Friday, October 28, 2016

Dimanakah silapnya?

Gambar nie teman ambil semasa berkunjung ke Klinik Menara, Bukit Jelutung. Lebih specific di kawasan parking Jalan Pelapik B U8/B, Seksyen U8, Shah Alam. Ada orang parking kereta tak betulkah? Atau mungkin kereta besar dari parking atau mungkin juga parking lot tu tak mengikuti standard saiz yang sepatutnya.


Entry nie bukan pasal teman nak salahkan tuan punya kereta nie. Tapi mengikutkan saiz keretanya dan parking lot tu, memang muat-muat kereta tu jer. Apa pun harap pihak MBSA mengambil perhatian pasal parking lot yang tidak standard ini dan menyusahkan orang ramai.

Apa pun, kalau teman masuk juga dalam parking lot tu, confirm tak boleh bukak pintu kereta... 👮🏻👮🏻👮🏻👮🏻

1 comment :

  1. Agaknya yang buat apint tu guna kereta kancil aje kot untuk ukuran.

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...