Monday, August 24, 2015

Ayam masak merah JJCM

Biasa lah, jika ada kelapangan di hari minggu masa di isi dengan menonton TV. Rancangan Jalan-jalan Cari Makan, terbitan TV3 memang antara rancangan yang teman suka tonton. Macam biasa, untuk segment 2015 rancangan ini di kendalikan oleh Naz.

JJCM

Gambar ehsan Facebook Jalan-jalan Cari Makan TV3.


Sebagai pembuka rancangan... Naz memberitahu dia mencari lokasi menu ayam masak merah yang paling best... so, bermula menerjah kedai... ada dua tiga kedai, ada yang tak beroperasi... ada yang ayam masak merahnya dah habis... last-last sampai la kat satu restoran tu... Owner restoran tu kata menu ayam masak merahnya dah habis... tapi, untuk tidak menghampakan Naz, dia pun masak lah ayam masak merah tu special untuk Naz... Siap masak apa... segment makan-makan lah dengan penuh gayanya... lepas tu sambung pulak expedisi mencari ayam masak merah yang terbaik... kali nie owner kedai tu pun ikut sekali...

Kome tau tak Naz bawak penonton kemana??? Dia pegi KFC daa... untuk makan KFC Masak Merah Rice Wrap... hampeh betul... rupa promo iklan KFC :d

KFC

Gambar ehsan portal KFC

Klik disini untuk ke portal KFC.

5 comments :

  1. OH ! boleh try ni..heee~ kot la sedap kan.. sblm ni ayam kicap Izni, dah try dah? sdappp...

    ReplyDelete
  2. KFC pun dah masuk dalam JJCM sekarang ni. ;-)

    ReplyDelete
  3. hahahha..beria-ia la kita membacanya..sekali di kfc...tahu dah la ....

    ReplyDelete
  4. saya dah rasa memang sedaaaappp....hinggap menjilat jari..dapat gaji nak p mkn kfc lah!

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak tengok Jalan Jalan Cari Makan :) Hehe.

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...