Wednesday, May 28, 2014

Spotted : WBW 1

Masa dok jalan-jalan kat area Petaling Jaya hari tu, tiba-tiba terspot pulak kereta bernombor plat WBW 1 nie. Ohsem betul plat nombor kereta nie. Keretanya pun rare type. Jarang-jarang sekali terserempak dengan kereta macam nie. Melalui research di internet, kereta ini adalah dari jenis Maserati, model Maserati Coupe tahun 2010. Bunyinya namanya pun dah pelik. Kalau ikutkan model Maserati yang terbaru, harga pasarannya dalam MYR1.3 juta gitu. So, teman nie hanya mampu bermimpi untuk drive kereta macam nie.


Nie teman sempat snap gambarnya semasa mengekor kereta nie dari belakang. Apa macam? Cantik tak?



Gambar kat bawah nie ehsan dari FB Gurpal Singh yang dia share kat FBnya. Rupanya ada jugak orang lain yang sama hobi dengan teman nie suka ambik gambar super car and kereta yang unik kat Malaysia nie :) 




*psss... at least ada jugak orang lain yang sama hobi dengan teman... idak lah hobi teman nie rare :d

1 comment :

  1. gambar kereta ini kat pavilion ehhh...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...