Friday, February 14, 2014

Wordless : Pullman Hotel and Resort Putrajaya Lakeside

Dah namanya pun wordless... so, kurangkan menaip :) nie gambar yang diambil semasa teman menghadiri workshop di Pullman Hotel and Resort Putrajaya Lakeside.










Next time, teman plan nak overnight kat sini pulak.

8 comments :

  1. Rasa nak pergi juga sini. cantik tempatnya.

    ReplyDelete
  2. Cantik...nanti dh menginap boleh komen skit..

    ReplyDelete
  3. cantik tempat ni,
    teringin jugak nak pergi :)

    ReplyDelete
  4. aku pernah makan kat one of the dining kat pullman nie..makanan dia pun not bad laa..sedap gak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. izni, opis Me sebelah Pullman, selalu lalu je Pullman, hehehe...

    ReplyDelete
  6. Cantikkk nyerrr!! tapi mcm tak ramai orang... sunyii jer...

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...