Monday, April 29, 2013

Kelas muzik di Saujana Utama Sungai Buluh

Kelas muzik di Saujana Utama Sungai Buluh. Memilih untuk membeli rumah memang memerlukan banyak pertimbangan sebelum membuat keputusan untuk membeli. Di Saujana Utama Sungai Buluh, terdapat pelbagai kemudahan telah disediakan. Kemudahan asas seperti sekolah, klinik serta pusat komersial memang telah sedia ada. Pusat jagaan kanak-kanak tumbuh bak cendawan selepas hujan. Jadi tiada masalah untuk menghantar anak-anak semasa ibubapa keluar bekerja.

Selain dari kemudahan asas diatas, di Saujana Utama Sungai Buluh telah sedia ada rumah club untuk penduduk Saujana Utama. Kelas renang turut diadakan disini dengan yuran pembelajaran yang berpatutan.

Terdapat juga individu-individu yang mengusahakan pusat-pusat tuisyen untuk pra sekolah sehinggalah ke peringkat SPM and STPM. Antara yang unik di Saujana Utama, ialah kelas belajar muzik. Kalau berminat untuk menghantar anak anda belajar muzik, boleh lah hubungi nombor dibawah. Bagaimana pun, alatan muzik yang diajar adalah terhad kepada beberapa alat muzik muzik yang tertentu sahaja.

Kelas muzik ini di jalankan di sebuah kediaman di Sungai Buluh Country Resort (SBCR), rumah bernombor 363, Jalan Seroja 1/1. Untuk lebih tepat, guna saja koordinate GPS yang teman kongsikan disini.


Kelas muzik di Saujana Utama Sungai Buluh



Untuk mereka yang berminat, koordinate GPSnya adalah seperti di bawah ;


Entry ini sekadar berkongsi maklumat, dan bukannya bertujuan untuk mempromosikan kelas muzik diatas,

Nak tahu lebih lanjut, call saja nombor yang tertera disitu.

Kelas muzik di Saujana Utama Sungai Buluh


mmm... teman pun ada terfikir untuk menghantar Aisar belajar main piano... tengok lah nanti macam mana... kalau jadi, teman akan buat entry pasal nie...

15 comments :

  1. ohh..dok kat sg buloh ye...
    sane umah rate 300K++ kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm... lebih kurang la... Sekarang nie susah nak cari rumah dibawah RM300K dangan saiz yang selesa...

      Delete
  2. kakak aku ade anta ank dia pergi kelas drum..rasa jeles plak dulu kecik2 tak dapat peluang macam nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow... gempak tu... kecik2 lagi dah main drum... Kalau piano tuh, biasa la dengar... Cikgu kata, main piano tu, aktivatekan otak kiri kita...

      Delete
  3. saye berminat . tapi ramai ke murid yg belajar disana ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti la... Tapi saya agak, dia buat dalam small group jer... lagi pun dia mengajar di rumah je... minimum student yang dia terima umur 7 tahun... kalau nak tahu lebih lanjut, call la nombor tu...

      Delete
  4. saye berminat . tpi ramai ke murid yg belajar disana ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti la... kalau nak tahu lebih lanjut, boleh contact nombor tu...

      Delete
  5. dekat mana ade kelas gitar di muar???

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Sign boardnya masih ada lagi... call nombor tu... Saya hantar anak saya belajar piano kat Rawang... di SC Gift Music Center berhampiran pasar Rawang. Kelasnya fleksible, mudah kalau nak arrange kelas hari lain. Tahun nie masuk ke dua. Saya hantar masa anak saya umur 6 tahun dan sekarang nie masih lagi di basic level.

      Delete
  7. As salam boleh saya tau di mana ada kelas muzik di SU? Sy baru berpindah di SU2. Nak htr anak belajar musik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak boleh call nombor dalam entry nie... saya hantar anak saya belajar piano di Rawang SC Gift Music Center.

      Delete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...