Friday, October 5, 2012

Serai Empire Subang

Tempat makan best di Subang Jaya. Kali ini segment Jalan-jalan makan-makan bersiaran di Serai Empire Subang. Klik disini jika anda nak tahu lebih lanjut berkenaan Serai Empire Subang,

Plan yang tak menjadi hari tu ialah berbuka puasa di sini. So, minggu sudah saja je buat plan ke sini sambil bawak Aisar jenjalan. Lagi pun, nie la pertama kalinya kami menjejak kaki disini. Selalunya, teman tengok je bangunan nie dari jauh masa melalui Federal Highway ke Shah Alam. Dengar cerita dari kawan-kawan, menu-menu restoran Serai nie menarik dan sedap-sedap, terutama desertnya tu... Berry Pavlova

Nie Berry Pavlova nya... memang marvelous la... memang sedap... nie la antara menu signature nya...



Nie pulak, menu yang di pesan oleh Tok Mama... Kue Tiaw Goreng... Rasanya biasa jer... Nothing special about this Kue Tiaw Goreng...


Teman pulak order nasi goreng... nothing special pun...



Untuk minuman, teman order Pudina Lemon... Nie adalah minuman signature di Serai... Minuman nie memang susah sket nak jumpa kalau di kedai atau restoran biasa... Rasanya memang unik... 



Secara keseluruhannya check in Empire Serai kali nie memang berbaloi... Menu makanannya memang unik. Kalau nak kan suatu kelainan, memang wajar la Empire Serai nie sebagai pilihan anda.

2 comments :

  1. belum pernah try pavlova.. slalu jer tgk.. huhu..

    ReplyDelete
  2. aku baru sekali dua masuk empire tu tapi tak pernah perasan plak kedai nie..tapi bagus gak..pastu kalau sampai area empire tau laa aku mana nak cari kedai makan..hehehe

    Regards,
    -Azlan-

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...