Tuesday, March 7, 2017

Team building di resort berhantu

Apa pendapat kome bila majikan tempat kome bekerja menghantar kome untuk menghadiri team building di lokasi yang di kenal pasti mempunyai entiti yang tidak dapat di lihat dengan mata kasar. Tak pasti la teman atas justification apa pihak majikan wife teman pilih Puteri Resort Ayer Keroh Melaka untuk lokasi team building mereka. Idok le teman nak buat cerita, tapi kalau kome search kat google, setimbun entry pasal resort berhantu nie... cuba kome bayangkan, satu resort yang besar, tapi tak ada pengunjung... waktu tengahari pun suasana di resort tu suram je... siap ada orang yang upload suasana resort tu kat youtube.

Nie teman saja share video dari YouTube pasal resort nie.




Ada kawan-kawasan wife teman tu yang kena usik. Baru nak bukak pintu bilik, dah dengar orang flush toilet kat dalam tu. Tak ada orang pun kat dalam tu. Ada seorang tu pulak, masa tengah mandi rasa macam orang dok perhati dia mandi je... bilik wife teman pulak, masa dia ngan member kat dalam bilik, sda sesuatu yang main tombol pintu... bila pintu dibuka, tak ada orang pun... Malam pertama menginap disitu, wife teman kata tak boleh tidur lena... macam-macam bunyi ada... bunyi perabut di alih, bunyi benda bergolek la...

Masuk malam ke dua, wife teman ngan kawan-kawannya pakat ramai-ramai tumpang tidur kat rumah mak mertua member di Lendu.

1 comment :

  1. Kalau akak..dah tarik diri..rela bagi surat tunjuk sebab kenapa xnk pergi..tapi dengan alasan yg muhasabah la..yg logik..walau hakikatnya takut tahap gaban...huhuhuhu..

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...