Tuesday, July 7, 2015

Kantoi tak puasa

Aikk.... kome nie tak puasa yer... Kejadian nie di rakam kat di stesyen Petronas Saujana Utama Sungai Buluh pada 6 Julai dalam pukul 12.30 gitu. Actually, teman ambik cuti nak teman kan dinda menyerbu jualan promosi karpet kat JAKEL Shah Alam. Singgah kat Petronas nie sekejap untuk penuhkan angin tayar kat baby. Adinda pulak pegi ke toilet. Tak lama lepas tu, dinda kembali... sambil... abang... abang... ada orang tengah makan nasi briyani kat dalam kereta tu... katanya... Ye ke... balas teman pulak... mmm... siap ko...



Nampak tak kereta Perodua Azia tu... parking baik punya... Siapa sangka di dalam ada orang sedang makan nasi briyani...


Apa macam... nampak tak...

Apa lagi... boleh jadi bahan untuk entry blog teman... teman aktifkan kamera IPhone 5S... Sambil berjalan menuju ke toilet untuk cuci tangan... zoom baik punya... snap gambar... haaa... ambik ko... tak puasa lagi... kan dah kantoi... hehehehehe... lain kali kalau tak nak puasa tu... kalau nak makan jugak... makan lah kat rumah... 

1 comment :

  1. huhuhu.. masuk blog.. ada no. plate kereta lagi..

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...