Tuesday, July 16, 2013

Iron Man 3 - Galaxy Tab 10.1 Vs IPad 3

Sejak tengok Iron Man, Aisar sangat teruja bila tengok si Iron Man tu. Siap suruh teman download game Iron Man 3 kat IPad tu. Hari tu tak sempat nak menonton Iron Man 3 di panggung. Tunggu tayangan kat Astro la nampak gayanya. Mula-mula tu, teman idok la pulak ambik penduli game tu. Tapi disebabkan si Aisar nie dok suruh papa nya tolong kutip point dan tambahkan XP untuk buat armor baru... teman pun dah terjebak sekali. Maka, untuk menambahkan perisa kehidupan, teman pun download jugak la Iron Man 3 tu kat Galaxy Tab 10.1  android teman tu.

Sejak berkecimpung ke dalam dunia Iron Man 3 nie, teman dapat bezakan performance kedua-dua gadget teman nie... Dari segi grafik, IPad / IOS 7 lebih detail dan lebih halus  dan terperinci grafiknya manakala paparan grafik pada Galaxy Tab agak kasar sedikit... Tapi dari segi performance aplikasi, kedua-duanya amat mengkagumkan. Cuma, IPad kalau main Iron Man 3 nie, terasa agak panas sket jika dibandingkan dengan Galaxy Tab 10.1 nie.

Sekarang nie, teman berada di level 24. :d Dengan point yang dikumpul, boleh lah buat armor baru yang lebih superb dan powerfull. Nie la koleksi armor yang sempat dibina.

Ini adalah Iron Man Mark II



Ini pula Iron Man Mark III



Ini pula Iron Man Mark V



Nie Iron Man Mark 25 - STRIKER




Iron Mark War Machines MK II



Iron Man Mark 17 - HeartBREAKER



Hahaha... entry meraban di tenghari nie... agak-agaknya, boleh tak buat armor Iron Man nie baju raya... :)

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...