Thursday, October 6, 2011

Family day PERKESO 2011 di Bayu Beach Resort, Port Dickson

14 May, 2011 yang lepas, bersama keluarga kami bertolak ke Bayu Beach Resort, Port Dickson untuk family day PERKESO. Isteri ku, kan staff PERKESO... so, nie kali kedua aku participate dalam family day PERKESO... banyak jugak la aktiviti keluarga yang dianjurkan... sukan anak-anak hingga laa sukan untuk peserta dewasa laa... aku pun ikut serta sama... :d tak kisah la sukan apa pun... Janji masuk... anak ku Aisar jer yang tak participate... maklum laa under age... Tapi Aisar, dia ada aktiviti dia tersendiri... memang sibuk betul dia...




Nie pula aktiviti sukan untuk golongan dewasa...








Pabila senja menjelma, nie pulak aktiviti kegemaran ku... snap pic... :d










Di waktu malam pulak penuh dengan aktiviti,karaoke and makan-makan... nie artis jemputannya...



No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...