Monday, August 13, 2018

JJCM : Restoran Al-Mubaraqah

Tempat makan best di Kajang. Teman nak memanjang perkongsian video nie. Nampak macam menarik je makan-makan kat Restoran Al-Mubaraqah nie, “Nasi Dulang Daun Pisang”. Buat masa sekarang teman tak berkesempatan lagi nak berkunjung kat restoran nie. Teman jarang sangat pergi ke kawasan Kajang tu. Boleh la teman masuk dalam ‘Wish list’ tempat yang akan teman kunjung kalau pegi sana nanti.

Kalau kome nak berkunjung ke sini, kome search kat Google Restoran Al-Mubaraqah. Teman kongsikan alamatnya di bawah;

Restoran Al-Mubaraqah
PT 75024, Jalan Besar Sungai Ramal Dalam,
Sungai Ramal Dalam Kajang,
43000 Kajang, Selangor.

Apa pun, jemput layan dulu perkongsian video nie ye.



Kalau ada sesiapa yang pernah berkunjung kat sini, cer rekemen sket menu apa yang best kat sini.


No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...