Wednesday, March 7, 2018

Wordless : Taufu Lembut

Barang rare yang ada di NSK Rawang. Nie la akibatnya terlalu bergantung sangat kepada tenaga kerja dari negara luar. Nie baru kesilapan label, kalau ada kesilapan pada harga, memang kita tak tau la kan...

Taufu Lembut

5 comments :

  1. Hahahahha gelak besar tgk gambar ni. Depa ni memang la tauu. Suka kasi kerja kerja cmni kat foreigner haha. Mau la tak kena bahan bila dah salah eja haha. Alahai.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/book-review-bila-kupetik-gitar-by-fahmi.html

    ReplyDelete
  2. hehe..dia tk nampak tulisan kt bekas taufu tu..

    ReplyDelete
  3. hahahaha
    adoiiii
    terhibur tengok gambar ni

    ReplyDelete
  4. lemput . ahahahhaha
    aduii. tak counter check ke

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...