Wednesday, March 21, 2018

Wordless : Menara TM

Menara TM adalah antara menara yang unik terdapat di Malaysia. Reka bentuknya diillustrasikan dari pucuk rebung.

Menara TM

6 comments :

  1. Teknik macam mana ambil gambar ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa je... tak specific teknik pun....๐Ÿค—๐Ÿ˜‹

      Delete
    2. Maaf kalau tuan rasa begitu...
      Memang saya tidak sebarang teknik pun untuk mengambil gambar tersebut. Lagi pun saya hanya mengunakan camera iPhone je dan mengambil gambar tersebut dari sudut pandangan bawah ke atas...

      Delete

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...