Sunday, August 20, 2017

Kuliah : Tips untuk menduduki peperiksaan

Bila sampai time peperiksaan je, mesti ramai sibuk mentelaah dan mengulang kaji subjek-subjek yang di ambil. Ye la kan, usaha adalah tangga kejayaan. Tapi kadang-kadang tu, fikiran kita akan buntu dan tiba-tiba boleh blur dan tak ingat tentang sesuatu itu. Mungkin over confident kot. Apa pun dalam segmen kuliah pagi nie, teman kongsikan satu tips untuk ingat kembali sesuatu yang kita lupa tu.

Tips peperiksaan

Perkongsian dari FB AnugerahQuran.


No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...