Wednesday, May 25, 2016

Ikut suka hati parking kereta

Apa ke hei parking kereta kat situ. On the way balik dari lunch, dari jauh teman terlihat atas kereta nie ada sesuatu yang menonjol. Semakin dekat, semakin jelas benda di atas kereta tu. Tapi, siapakah yang meletakkan benda tu di atas kereta? Bila teman perhatikan balik... Mmm... Memang patut pun orang letak benda tu atas kereta dia. Siapa suruh sesuka hati je parking kereta kat situ. Actually, tempat tu adalah laluan untuk bas Rapid KL. Parking kereta pulak di tepi selekoh tempat bas membelok masuk ke bas stop di tepi stesyen LRT Pantai Dalam. Kalau bas nak masuk ke bas stop tu, tak ke naya kalau bergesel dengan kereta tu... Elok benar orang letak benda tu kat atas kereta dia... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ 


Ikut suka hati parking kereta

1 comment :

  1. Jalan ni memang sibuk sikit. Sian dia, dah dapat hadiah. Harap lepas ni tak letak dah.

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...