Monday, August 24, 2015

Macam mana nak mendapatkan semula message di Facebook?

Cara untuk mendapatkan semula chat message di Facebook yang telah di delete. Sekarang nie ramai yang telah mengunakan function chatting di Facebook untuk berhubung. Ada juga yang mengunakan medium ini mengembangkan perniagaan. Kadang-kadang, bila message dah banyak sangat ada yang membuangnya terus.


Dalam entry kali ini, teman hendak kongsikan satu cara untuk mendapatkan semula message yang telah di delete tu. Sila ikuti langkah-langkah yang telah di kongsikan dalam Youtube di bawah ;


Credit to +Jashan Tube 

2 comments :

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...