Tuesday, July 28, 2015

Gara-gara Clash of Clan

Sapa main Clash of Clan (COC)? Cepat mengaku, kalau tak teman attack based kome tu. Hehehe... actually, teman pun dah terjebak dalam kancah peperangan Clash of Clan nie. Kalau ikutkan dah setahun lebih. Tapi tak lah aktif sangat. Teman cuma aktif semula bila baca entry +Papa Blogger. Lepas baca entry tu teman terus join clan yang dibentuk oleh +Papa Blogger Kelab Blogger Ben. April 2015, +Papa Blogger tutup clan tu dan wujudkan pulak clan Riders Gempak. Start join clan +Papa Blogger la, teman selalu join war clan. Bukan apa, saja suka-suka sambil support kawan-kawan dalam clan tu. Bukannya ambik banyak masa pun. Clan war hanya ambil masa dalam 2 minit saja pun. Selebihnya buat strategy macam mana nak upgrade base dan defend yang baik. Untuk upgrade base ambil masa berhari-hari.


Kek COC

Ok back to entry. Disebabkan penangan Clash of Clan nie, isteri seorang sahabat telah meraikan hari jadi suaminya dengan sebiji kek Clash of Clan. Seronok betul suaminya bila dapat kek tu. Actuallh, depa suami isteri dok main Clash of Clan nie. Apa pun, tak salah main game tu. Asalkan tidak terlalu leka dan mengabaikan tanggung-jawab masing-masing.

*Kek tu nampak menarikkan... mesti sedap... :d

3 comments :

  1. hahahahahha.....game ni anak main si iyyan.... kira dari kanak² sampai la org dewasa boleh main game ni...tp ada betulnya..dah terjebak mmg payah..dulu terjebak candy crush saga...boleh bangun jam 2-3 pagi semata nak naik ke level seterusnya...pastu sekarang dah insaf....hahahha

    ReplyDelete
  2. pernah main sekali jer...terus uninstall sebab x minat...

    ReplyDelete
  3. en. suami dan anak lelaki ai suka nau main COC tu.. cuma takdelah addict sampai takleh langsung tolong buat kerja rumah.. ;)

    ReplyDelete

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...