Thursday, April 9, 2015

CPUV : Sunsilk Pink Variant

Sunsilk Pink Variant (Mar). Nie adalah CPUV ke tiga untuk April 2015 dan CPUV ke 18 untuk 2015. Blog teman diberi 3 CPUV sekali gus menjadikan 18 CPUV sedang berlegar di ruang iklan Nuffnang ketika ini.

CPUV Sunsilk Pink

Setakat nie, tak ada la pulak teman nampak CPUV nie kat blog teman. Apa pun CPUV kali nie untuk mempromosikan produk Sunsilk Pink Variant. Patut la masa di Setia City Mall last week ada promoter Sunsilk pakai baju pink dan putih. Tapi idak la depa nie approach teman... Hehehehe...

Sunsilk Pink - Setia City Mall

Bagus jugak iklan nie... Teman pun baru je tau Sunsilk ada produk penjagaan rambut yang melembutkan dan mengharumkan rambut sepanjang hari.

Sunsilk Pink harum

Ok, untuk kome yang gemar sangat berselfie nie... Apa kata kome masuk pertanding nie... Mana lah tau kome boleh menang... at least idok le sia-sia hobi kome yang suka sangat berselfie tu...

Sunsilk Selfie

Jangan lupa, pertandingan nie sehingga 3 May, 2015 saja tau. Cer cepat-cepat sket submit gambor kome tu. Mana la tau kome berpelung ikut serta dalam Sunsilk Biggest Selfie Movie tu. Untuk maklumat lebih lanjut, kome boleh ke FB Sunsilk atau klik disini untuk ke portal Sunsilk Malaysia.

Akhir kata, terima kasih Nuffnang untuk 3 CPUV nie... Nanti bagi lagi la CPUV untuk blog teman nie...

1 comment :

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...