Thursday, January 29, 2015

Petua : Untuk wajah berseri

Menaikkan seri wajah. Cantik tapi tidak tidak berseri dan nampak kusam pun tidak bermakna. Adalah menjadi kelebihan bila cantik nampak berseri di wajah. Semua ini memerlukan amalan seharian. Dalam entry yang lepas, teman ada kongsikan doa penyeri wajah yang boleh dijadikan amalan harian. Kalau nak bacanya klik disini ye.


Gambar ehsan Google.

Teman ada jugak kongsikan beberapa petua untuk menaikkan seri wajah. Kalau nak baca, klik link kat bawah ye.Gambar ehsan Google.

Petua yang teman nak kongsikan disini juga mengunakan beras sebagai ramuan utama. Cuma caranya berbeza dari yang sebelum nie. Ok, caranya begini. Mula-mula masak nasi seperti biasa. Ketika nasi yang dimasak itu hampir kering, ambil dua atau 3 sudu besar air nasi tersebut (air nasi kelihatan agak pekat). Ketika air tersebut masih suam, lumurkan pada seluruh wajah dan leher. Biarkan sehingga kering dan kemudian bilas dengan air bersih. Jadikan ia amalan seharian.

Selamat mencuba.

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Setiap komen yang di tinggalkan disini akan di kunjung balas ke blog tuan-tuan sebagai tanda terima kasih... Sudi-sudilah tinggalkan komen kome kat sini ye... Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...