Friday, December 19, 2014

CPUV : Rakuten September Super Sale

Rakuten September Super Sale. Alhamdulillah, syukur. Blog teman yang tak seberapa nie masih lagi mendapat tempat dari Nuffnang untuk CPUV ke 3 bulan Disember, 2014 nie. Teman pun tak tahu sangat apakah Rakuten nie? Tapi melalui carian Google, Rakuten nie adalah satu portal shopping online macam Lazada tu.



CPUV - Rakuten September Super Sale

Untuk kome yang suka shopping online, boleh la ke portal Rakuten. Sekarang nie tengah ada sale. Nak cerita lebih-lebih pun banyak sangat item yang boleh kome beli kat Rakuten nie. Kalau nak tau, klik je kat link Rakuten nie.

Rakuten - Year end salesRakuten - Year end sales
Ketika ini ada 15 CPUV berstatus ONGOING. Apa pun, terima kasih Nuffnang untuk 3 CPUV nie. Suka sangat. Bila nak dapat CPUV lain pulak :d.

1 comment :

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...