Friday, October 24, 2014

CPUV : Win a 3 Days 2 Night Trip to Macau

Trip to Macau. Alhamdulillah, blog apakehei nie masih lagi mendapat tempat di Nuffnang. Ini adalah CPUV yang ke enam belas untuk bulan Oktober 2014. CPUV kali ini adalah kempen "Win a 3 Days 2 Night Trip to Macau". Macam best je kalau dapat pergi Macau free. Siapa nak bagi kan? Tetiba nak buat entry pasal angan-angan kalau dapat pegi ke Macau. Apa yang best kat Macau tu yer. Nanti lah, ada masa nanti teman buat entry nie.


Untuk CPUV Win a 3 Days 2 Night Trip to Macau, Nuffnang bagi 3 CPUV sekali gus. Baiknya lah hati Pakcik Nuffnang nie. Kalau hari-hari macam nie, kan ke best.

Free trip to Macau

Experience in Macau

Experience in Macau

Experience in Macau

Apa pun, thanks to Pakcik Nuffnang kerana masih sudi lagi memberikan CPUV kepada blog teman yang tak seberapa nie.

No comments :

Post a Comment

Ada robot tak??? Sudi-sudikanlah tinggalkan komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...